X
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
İlgili Kategoriler
İlgili Markalar

Nike LeBron 21; Kraldan yeni nesile bir miras daha


LeBron James dile kolay 21. Yılına girerken yeni jenerasyona bir miras bırakma motivasyonuyla yeniden koleksiyonuna efsane bir parça daha ekliyor. Kızı Zhuri'den ilham alan koleksiyonun bir sonraki bölümünde istiridye kabuklarını taklit eden hafif malzemeler yer alarak prensesi olarak gördüğü kızını Nike LeBron 21’de adeta taçlandırıyor.

LeBron 21’de Yeni Ne Var?

Kızı Zhuri’yi Koruyan Tasarım
Nike, yeni nesil basketbol oyuncularını düşünerek ürettiği Nike LeBron XXI tasarımında kralın kızı olan Zhuri James'den ilham alırken basketbolun getirdiği gereksinimler boyunca oyuncuyu desteklemeyi amaçlayan çeşitli ayrıntılara sahip.

Sneaks Up


Devamlılık ve İstikrar
LeBron 21 basketbol ayakkabısı’nın baş tasarımcısı Jason Petrie, ayakkabının lansmanını duyuran bir basın bülteninde "LeBron XX'ten sonraki adımlarımızı atarken, LeBron'un sezonun dışında vücudunu ve oyununu koruma şeklinden ilham aldık" dedi. "Lakers antrenörü Darwin Ham bunun bir F1 aracıyla ilgilenmeye benzediğini söylüyor. Her yarış arasında arabayı değiştiriyorsunuz ve Arabayı tamamen yeniden inşa etmenize gerek yok. Zoom Turbo birimi gibi sevdiğini bildiğimiz bazı unsurları korumak, ancak üst kısımdaki bazı detayları iyileştirmek istedik."

Ayağınızı Koruyan Yapı
İçinde barındırdığı inciyi koruyan istiridye kabuğundan ilham alan LeBron XXI, patlayıcı hareketler sırasında sporcunun ayağını korumaya yardımcı olmayı amaçlarken aynı zamanda kabuğun damarlarıyla desteklenen üst havalandırmaya sahip.


Sneaks Up


Ayak tabanının üzerindeki 360 derecelik bölgesel kablolarla güçlendirilen Nike LeBron 21, maç öncesi ısınırken oyuncuların ayaklarının güvende kalmasını sağlar. Bu arada ayak tarağındaki Zoom Turbo birimi ve alttaki 13 milimetrelik Zoom birimi güvenli itişi teşvik ederek kolaylaştırır. 

TPU orta ayak gövdesi, dinamik hareketler için stabilite ve ekstra güç sağlar. Konfor için tam boy Cushion 2.0 köpük taşıyıcı yastıksı bir his sunar.

LeBron James 21. Yılına girerken geçen sene gibi yine yeni jenerasyona tüm kariyeri boyunca yaptığı gibi anlamlı bir miras bırakmak isterken tüm yaşanmışlığını ve efsanesini Nike LeBron 21’de buluşturuyor. En yeni Nike LeBron modellerine Sneaks Up mağazalarından ve sneaksup.com’dan ulaşabilirsin.