X
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
Aradığın kriterlere uygun ürün bulunamadı.
İlgili Kategoriler
İlgili Markalar

Space Jam: A New Legacy


En sonunda sabırsızlıkla beklenen, basketbol dünyasının ikon isimlerinden Lebron James’in başrolünü üstlendiği Space Jam 2: A New Legacy filmi için artık geri sayım başladı.

2012’de LeBron James’in yeni Space Jam filmine olan ilgisini belirttiğinden beri, uzun uğraşların ardından beklenen olurken küçük bir yönetmen değişikliği ile de resmen taşlar yerine oturmaya başlamıştı. Yönetmen koltuğuna Malcolm D. Lee’nin yer aldığı projede, Lebron James’in yanında ter dökecek diğer oyuncular ise yine oldukça star isimler.

Projede yer alacak olan yıldızların başında, Los Angeles Lakers ile geçtiğimiz sene Kral ile beraber şampiyonluk yaşayan Anthony Davis geliyor. The Brow dışında Space Jam: A New Legacy filminde Klay Thompson ve Damian Lillard projede yer alırken, WNBA’in efsane isimlerinden ve bir dönem Fenerbahçe forması giymiş Diana Taurasi’de Cast’te yer alan bir diğer isim.


Sneaks Up
Aktris ve aktör kısmında ise yer alan isimler ile Space Jam 2, tam anlamıyla dikkatleri üzerine topladı diyebiliriz. MCU’nun Avengers filmlerinde War Machine rolünde izlediğimiz ve Hotel Rwanda filmi ile bir oscar adaylığı bulunan usta aktör Don Cheadle, filmdeki yerini alıyor. Don Cheadle, gerçek dünyanın cartoon alemine bağlandığı nokta da yapay zeka silueti olarak karşımıza çıkacak. LeBron James’in eşini ise Star Trek: Discovery filmi ile tanıdığımız Sonequa Martin-Green üstlenecek.

Bilindiği üzere ilk Space Jam filminde Michael Jordan, Looney Toones kahramanları ile beraber uzaydan gelen yaratıkları durdurmak adına bir basketbol maçına çıkmıştı. Ancak onları durdurmak hiç kolay değildi. Çünkü yaratıklar o dönemin diğer NBA yıldızları olan Charles Barkley, Patrick Eving gibi basketbolcuların yeteneklerini çalıp Michael Jordan, Bugs Bunny ve arkadaşlarının karşısına çıktı. Ancak bir şekilde yaratıkları alt eden MJ ve ekibi, uzaylıları etkisiz hale getirerek onları tekrardan uzaya göndermeyi başarmıştı.


Sneaks Up
Dünyaca ünlü basketbolcu LeBron James'in Michael Jordan'ın mirasını devam ettirdiği Space Jam: A New Legacy ise, dijital bir dünyaya kaçırılan oğlunu kurtarmak için liderlik ettiği Looney Tunes çizgi karakterleriyle bir takım olup bir basketbol maçında yenilgisiz yaratıklar takımı Goons'u yenmeye çalışan Kral ve Cartoon ekibinin hikayesini konu alıyor.


Sneaks Up

Hilekar bir yapay zeka (Don Cheadle) tarafından oğlu Dom’la birlikte dijital bir alana hapsedilen LeBron James’in kendilerini bir zarar görmeden eve götürebilmesi lazım. Yalnız bunu yapmak hiç te kolay değil. LeBron James 20 yıla yakın zamandır Dwayne Wade, Chris Bosh, Kevin Love, Kyrie Iriving ve Anthony Davis gibi yıldızlara önderlik etti. Ancak bu sefer kendi başına buyruk Bugs Bunny, Lola Bunny gibi ikonik çizgi karakterlerine liderlik etmek zorunda. Yapay zekanın dijitalleştirilmiş-- eşi benzeri olmayan diğer basketbol yıldızlarından oluşan süper takıma karşı onları zafere taşımaya çalışacak King James.

Michael Jordan'ın Mirası

Basketbol anlamında adeta bir ikon haline gelen Michael Jordan’dan sonra, Space Jam 2 için uygun görülen LeBron James’in bu role layık olup olmadığını tartışabiliriz. Ancak devam filminde majestelerinin ardından biri bu rolde oynayacaksa bu kişi LeBron James’ten başka biri olamaz. Michael Jordan ulaşılamaz bir doruk olabilir. Ama o tepeye tırmanmaya çalışanlar arasında en tepeye yaklaşan ve hatta oraya ulaşma ihtimali olan kraldan başkası değil.


Sneaks Up
Space Jam Yeni Efsane filmi Temmuz 2021’de vizyona çıkacakken, tüm basketbol severler gibi biz de  bu ilgi çekici projeyi merakla bekliyoruz. LeBron James’in Basketbolda ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu biliyoruz ancak beyazperdede neler yapacağı konusunda olan merakımızda her geçen gün daha da artıyor. Ancak romantik komedi filmi olan Trainwreck’te kendisinin hatıra sayılır epey sahnesi vardı. O filmde olan rahat ve komik tavırlarıyla harmanladığı oyunculuğu hiç de fena değildi. Bekleyip göreceğiz…